Υπηρεσία διακόσμησης, styling & επίπλωσης οικίας

Ανανεωμένο 3 years ago από guesteasy support

Η guesteasy προσφέρει υποστηρικτική υπηρεσία διακόσμησης, styling και επίπλωσης της οικίας σας μέσα από το δίκτυο συνεργαζόμενων με αυτήν επαγγελματιών.

 Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα πατώντας εδώ ώστε να καταχωρηθείτε στην λίστα προτεραιότητας και πολύ σύντομα ένας συνεργαζόμενος επαγγελματίας θα έρθει σε επαφή μαζί σας ώστε να συζητήσετε τις διαθέσιμες λύσεις για την διακόσμηση/επίπλωση/styling και ανακαίνιση της οικίας σας.

Τι πετυχαίνετε ζητώντας διακόσμηση μέσα από το συνεργαζόμενο δίκτυο συνεργατών της guesteasy:

 • Η guesteasy έχει κλείσει ειδικές συμφωνίες κα μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες σε καλύτερη τιμή από αυτές της αγοράς 
 • Λόγω της εξειδίκευσης στον χώρο της οικονομίας διαμοιρασμού τύπου airbnb, γνωρίζουμε το κατάλληλο ύφος για την μεγιστοποίηση ενδιαφέροντος της οικίας σας σε αυτό το ιδιαίτερα πλέον ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Τι κάνουμε

ΣΤΑΔΙΟ 1ΣΤΑΔΙΟ 2ΣΤΑΔΙΟ 3
Πρόταση διακόσμησης & επίπλωσης οικίαςΑγορά επίπλων μετά και την δική σας έγκριση και κατόπιν συνεννόησηςΤοποθέτηση επίπλων στην οικία, styling και παράδοση οικίας

Διαδικασία έναρξης εργασιών υπηρεσίας

 1. Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος
 2. Σας ζητάμε να μας στείλετε φωτογραφίες της οικίας σας στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα
 3. Η guesteasy προωθεί το αίτημά σας στο δίκτυο συνεργαζόμενων επαγγελματιών
 4. Ο επαγγελματίας επικοινωνεί μαζί σας και σας ενημερώνει σχετικά ανάλογα με τις επιλογές σας στην φόρμα ενδιαφέροντος
 5. Σε περίπτωση περαιτέρω ενδιαφέροντος προγραμματίζετε ραντεβού σύντομης επίσκεψης για περαιτέρω αναγνώριση του χώρου και συζητάτε τα διαθέσιμα πακέτα επίπλωσης και styling για τον χώρο σας καθώς και το κόστος αυτών.
 6. Προκαταβολή κόστους υπηρεσίας 50% και το υπόλοιπο 50% με την ολοκλήρωση εργασιών
 7. Παράδοση πρότασης επίπλωσης και αναλυτική καταγραφή συνολικού κόστους προϊόντων
 8. Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο από τον συνεργαζόμενο επαγγελματία προγραμματίζετε δεύτερο ραντεβού για την αγορά των επιλεγμένων προϊόντων είτε μέσω online υπηρεσίας ή/και επιτόπου στα επιλεγμένα καταστήματα.
 9. Παράδοση προϊόντων στην οικία, τοποθέτηση, styling και προετοιμασία αυτής
 10. Προαιρετικά, προγραμματίζουμε στην συνέχεια την επαγγελματική φωτογράφηση της οικίας σας.
Σε περίπτωση που είστε πάροχος υπηρεσιών διακόσμησης ή/και ανακαίνισης οικίας και θέλετε να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργαζόμενων επαγγελματιών της guesteasy, παρακαλώ στείλτε το μήνυμά σας πατώντας στο κουμπί ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, πάνω δεξιά. Θα σας στείλουμε ένα email με το οποίο θα έρθουμε σε μία πρώτη επαφή μαζί σας και θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας. Στο email αυτό επίσης θα σας ζητήσουμε να μας επισυνάψετε τις παρακάτω πληροφορίες ώστε να εξετάσουμε το αίτημά σας: (α) portfolio εργασιών, (β) περιοχή που μπορείτε να καλύψετε, (γ) στοιχεία επικοινωνίας σας, ιστοσελίδα σας και επαγγελματικά προφίλ σας σε social media

Πως τα πηγαμε;


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)