Ειδικοί όροι καταχώρησης για το VRBO group

Ανανεωμένο 3 years ago από guesteasy support

To VRBO group είναι ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια παγκοσμίως και σαφώς βρίσκεται στην λίστα συνεργαζόμενων καναλιών της guesteasy. Στο συγκεκριμένο κανάλι καταχωρούμε μόνο τις οικίες που διαθέτουν τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά και υψηλή τιμή ενοικίασης / βραδιά. 

Το μοντέλο καταχώρησης που ακολουθείται στο VRBO group είναι της συνδρομής και όχι το pay-per-booking. Το εν λόγω πακέτο εξασφαλίζει μεγαλύτερη προβολή για την οικία σας. 

Το κόστος (το οποίο ποσό προωθείται στο VRBO group για την πληρωμή του πακέτου) ανέρχεται στο ποσό των 499 $ (περίπου 410 €) ετησίως αλλά μέσω του subscription μοντέλου προώθησης αυτό είναι και το μοναδικό ποσό που πληρώνετε. Δεν έχετε ΚΑΘΟΛΟΥ έξοδα κρατήσεων. Δηλαδή οι κρατήσεις σε όλα τα κανάλια του VRBO group είναι με 0% χρέωση από την πλατφόρμα (εκτός τυχόν έξοδα επεξεργασίας πληρωμής από κάρτα / 2-5%). Στο προηγούμενο μοντέλο (pay-per-booking) είχατε έξοδα πλατφόρμας που κυμαίνονταν από 8-12% ανά κράτηση συν τα έξοδα επεξεργασίας πληρωμής.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στις περιπτώσεις που η οικία σας διαθέτει (α) όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ποιότητας, (β) βρίσκεται σε σημείο υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος και (γ) διαθέτει υψηλή τιμή ενοικίασης ανά βραδιά!

Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουρος αν η οικία σας είναι η κατάλληλη για να συμπεριληφθεί στο συνδρομητικό πακέτο του VRBO group και δεν θέλετε να πληρώσετε το κόστος συνδρομής πριν βεβαιωθείτε, παρακαλώ στείλτε μας το μήνυμά σας ώστε να εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά της οικίας σας και την αγορά στην οποία απευθύνεστε.

Σε περίπτωση που η οικία σας θεωρείται ιδανικός υποψήφιος για εισαγωγή στο συνδρομητικό πακέτο του VRBO, η guesteasy, μπορεί να την επιλέξει και να πληρώσει το ετήσιο κόστος συνδρομής για εσάς μετά και την δική σας έγκριση. Σε αυτή την περίπτωση το ποσό θα αφαιρεθεί από την πρώτη κράτηση όποτε αυτή έρθει και από όποιο κανάλι έρθει πρώτα.
Στην περίπτωση που η guesteasy πληρώσει το κόστος συνδρομής της οικίας σας για το VRBO group, η οικία σας παραμένει δεσμευμένη στα πακέτα διαχείρισης της guesteasy έως την αποπληρωμή του ποσού.

Πως τα πηγαμε;


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)