Ποια πακέτα διαχείρισης προσφέρετε;

Ανανεωμένο 2 weeks ago από guesteasy support

Η guesteasy προς το παρών προσφέρει τέσσερα διαφορετικά πακέτα διαχείρισης οικίας που καλύπτουν μέρος ή το σύνολο των απαραίτητων εργασιών για την επιτυχή παρουσία της κατοικίας σας online και την μεγιστοποίηση στατιστικά των πιθανοτήτων επίτευξης κράτησης. Αναλυτικότερα:

  1. Fast 11% | Σε περίπτωση που θέλετε μόνο την καταχώρηση στις συνεργαζόμενες πλατφόρμες, διαχείριση, 24ωρη παρακολούθηση, επικοινωνία με επισκέπτες σας, πληρωμές και όλα τα logistics μέχρι το checkin τότε χρειάζεστε το πακέτο fast του οποίου το κόστος ανέρχεται στο ποσοστό των 11%  μετά από κράτηση. Σε περίπτωση που θέλετε να διαχειριστούμε δική σας καταχώρηση στο airbnb μέσω της λειτουργίας co-host το κόστος του πακέτου FAST ανέρχεται στο 13%.
  2. Flex (checkin) 15% (+ΦΠΑ*) | Ό,τι το πακέτο Fast και επιπλέον το check-in της οικίας σας. / Πακέτο airbnb co-host: FLEX 17% (+ΦΠΑ*)
  3. Flex (cleaning) 15% + εφάπαξ κόστος καθαρισμού (+ΦΠΑ*) | Ό,τι το πακέτο Fast και επιπλέον το cleaning της οικίας σας. / Πακέτο airbnb co-host: FLEX 17% + εφάπαξ κόστος καθαρισμού (+ΦΠΑ*)
  4. Zen 20% + εφάπαξ κόστος καθαρισμού (+ΦΠΑ*) | Ό,τι το πακέτο Fast και επιπλέον το checkin και ο καθαρισμός της οικίας σας.
  5. Full 25% + εφάπαξ κόστος καθαρισμού (+ΦΠΑ*) | Ό,τι το πακέτο Fast και Flex και Zen και επιπλέον το πλύσιμο, σιδέρωμα και περιποίηση χρησιμοποιημένων πετσετών και κλινοσκεπασμάτων καθώς και η αναπλήρωση όλων των αναλωσίμων της οικίας σας
Για την ένταξη σας στην λίστα προτεραιότητας καταχώρησης της οικίας σας, παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα αυτή με όσο περισσότερη λεπτομέρεια μπορείτε.

Επιπλέον υποστηρικτικές υπηρεσίες μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

* To ΦΠΑ χρεώνεται μόνο στο επιπλέον ποσοστό μετά το πακέτο βάσης 11% με βάσει την ΠΟΛ 1187 όσον αφορά τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Π.χ. σε περίπτωση που χρησιμοποιείτει το πακέτο FULL 25% τότε το ΦΠΑ χρεώνεται μόνο στο επιπλέον 14%. Σε περίπτωση που η οικία διατίθεται προς μίσθωση μέσω ΑΔΕΙΑΣ ΕΟΤ και σχετικό ΚΑΔ εταιρικής δραστηριότητας (έναρξη και παροχή υπηρεσιών) το ΦΠΑ χρεώνεται στο σύνολο του ποσού και εκδίδεται από την guesteasy το αντίστοιχο παραστατικό.


Πως τα πηγαμε;


Powered by HelpDocs