Ποια πακέτα διαχείρισης προσφέρετε;

Ανανεωμένο 8 months ago από guesteasy support

Η guesteasy προς το παρών προσφέρει τέσσερα διαφορετικά πακέτα διαχείρισης οικίας που καλύπτουν μέρος ή το σύνολο των απαραίτητων εργασιών για την επιτυχή παρουσία της κατοικίας σας online και την μεγιστοποίηση στατιστικά των πιθανοτήτων επίτευξης κράτησης. Αναλυτικότερα:

  1. Fast 9% | Σε περίπτωση που θέλετε μόνο την καταχώρηση στις συνεργαζόμενες πλατφόρμες, διαχείριση, 24ωρη παρακολούθηση, επικοινωνία με επισκέπτες σας, πληρωμές και όλα τα logistics μέχρι το checkin τότε χρειάζεστε το πακέτο fast του οποίου το κόστος ανέρχεται στο ποσοστό των 9%  μετά από κράτηση.
  2. Flex 15% (+ΦΠΑ*) | Ό,τι το πακέτο Fast και επιπλέον το check-in της οικίας σας.
  3. Zen 20% + εφάπαξ κόστος καθαρισμού (+ΦΠΑ*) | Ό,τι το πακέτο Fast και Flex και επιπλέον ο καθαρισμός της οικίας σας.
  4. Full 25% + εφάπαξ κόστος καθαρισμού (+ΦΠΑ*) | Ό,τι το πακέτο Fast και Flex και Zen και επιπλέον το πλύσιμο, σιδέρωμα και περιποίηση χρησιμοποιημένων πετσετών και κλινοσκεπασμάτων καθώς και η αναπλήρωση όλων των αναλωσίμων της οικίας σας
Για την ένταξη σας στην λίστα προτεραιότητας καταχώρησης της οικίας σας, παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα αυτή με όσο περισσότερη λεπτομέρεια μπορείτε.

Επιπλέον υποστηρικτικές υπηρεσίες μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

* To ΦΠΑ χρεώνεται μόνο στο επιπλέον ποσοστό μετά το πακέτο βάσης 9% με βάσει τον νέο νόμο της ΑΑΔΕ όσον αφορά τις βραχυχρόνιες μισθώσεις. Π.χ. σε περίπτωση που χρησιμοποιείτει το πακέτο ZEN 20% τότε το ΦΠΑ χρεώνεται μόνο στο επιπλέον 11%.

Πως τα πηγαμε;


Powered by HelpDocs