Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία επαγγελματικής φωτογράφησης που προσφέρετε;

Η guesteasy προσφέρει υπηρεσία επαγγελματικής φωτογράφησης σε μία σειρά από σημεία όλης της χώρας. Προς το παρών το δίκτυο μας καλείπτει τις παρακάτω περιοχές

  1. Χανιά Κρήτης

  2. Ρέθυμνο Κρήτης

  3. Ηράκλειο Κρήτης

  4. Αθήνα και μέρος του ν. Αττικής

  5. Θεσσαλονίκη

Διαρκώς επεκτείνουμε το δίκτυο μας. Αν δεν βλέπετε την περιοχή σας στην παραπάνω λίστα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε αν η υπηρεσία προσφέρεται στην περιοχή σας ή αν όχι πότε αναμένεται να φτάσουμε σε εσάς.

H υπηρεσία της επαγγελματικής φωτογράφησης της οικίας προσφέρεται τόσο σε πελάτες που είναι ήδη ενταγμένενοι - ή που πρόκειται να ενταχθούν - σέ ένα από τα πακέτα διαχείρισης της guesteasy αλλά και ως μεμονωμένη υπηρεσία.

Το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με το πακέτο που είστε ενταγμένος, την περιοχή που βρίσκεται η οικία σας και τα συνολικά τ.μ.

Σε περίπτωση που είστε επαγγελματίας φωτογράφος και θέλετε να ενταχθείτε στο δίκτυο φωτογράφων της guesteasy, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Θα σας στείλουμε ένα email με το οποίο θα σας ενημερώσουμε για τα rates πληρωμών και θα σας ζητήσουμε να μας επισυνάψετε τις παρακάτω πληροφορίες ώστε να εξετάσουμε το αίτημά σας: (α) portfolio φωτογραφιών, (β) περιοχή που μπορείτε να καλύψετε, (γ) βιογραφικό και προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας


Last updated