Ποια πακέτα διαχείρισης προσφέρετε;

Η guesteasy προς το παρών προσφέρει τέσσερα διαφορετικά πακέτα διαχείρισης οικίας που καλύπτουν μέρος ή το σύνολο των απαραίτητων εργασιών για την επιτυχή παρουσία της κατοικίας σας online και την μεγιστοποίηση των πιθανοτήτων επίτευξης κράτησης. Αναλυτικότερα:

Fast 13%

Σε περίπτωση που θέλετε μόνο την καταχώρηση στις συνεργαζόμενες πλατφόρμες, διαχείριση, 24ωρη παρακολούθηση, επικοινωνία με επισκέπτες σας, πληρωμές και όλα τα logistics μέχρι το checkin τότε χρειάζεστε το πακέτο fast του οποίου το κόστος ανέρχεται στο ποσοστό των 13% μετά από κράτηση. Σε περίπτωση που θέλετε να διαχειριστούμε δική σας καταχώρηση στο airbnb μέσω της λειτουργίας co-host το κόστος του πακέτου FAST ανέρχεται στο 12,1% + ΦΠΑ (15% σύνολο).

Flex (checkin) 17%

Ό,τι το πακέτο Fast και επιπλέον το check-in της οικίας σας. / Πακέτο airbnb co-host: FLEX 16.13% + ΦΠΑ (20% σύνολο)

Flex (cleaning) 17% + εφάπαξ κόστος καθαρισμού

Ό,τι το πακέτο Fast και επιπλέον το cleaning της οικίας σας. / Πακέτο airbnb co-host: FLEX 17.74% + ΦΠΑ (22% σύνολο)

Full 20-25% + εφάπαξ κόστος καθαρισμού

Ό,τι το πακέτο Fast και Flex και επιπλέον το καθάρισμα της οικίας και προετοιμασία της, πλύσιμο, σιδέρωμα και περιποίηση χρησιμοποιημένων πετσετών και κλινοσκεπασμάτων καθώς και η αναπλήρωση όλων των αναλωσίμων της οικίας σας / Πακέτο airbnb co-host: FULL 20-25% + ΦΠΑ


Για την ένταξη σας στην λίστα προτεραιότητας καταχώρησης της οικίας σας, παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα αυτή με όσο περισσότερη λεπτομέρεια μπορείτε.


Last updated