Ποιες είναι οι προδιαγραφές ώστε να μπορέσει η οικία μου να συμπεριληφθεί στα πακέτα της guesteasy;

H guesteasy διαχειρίζεται οικίες σε όλη την χώρα. Παρ'όλο που δεν επικεντρώνουμε μόνο σε βίλες με πισίνα και σε εξαιρετικές τοποθεσίες, πάντα ζητάμε ορισμένες βασικές προδιαγραφές ώστε η οικία να μπορέσει να γίνει δεκτή σε κάποιο από τα πακέτα μας.

Για να αναλάβουμε την διαχείριση ενός χώρου και για να είναι επιτυχής η τουριστική του εκμετάλλευση πρέπει να τηρούνται κάποιες ελάχιστες προδιαγραφές. Βασική πρώτη προϋπόθεση είναι το σπίτι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Κανείς δεν θα ήθελε να μείνει σε έναν χώρο όπου σοβάδες κρέμονται από τους τοίχους, τα παράθυρα είναι σπασμένα, οι πόρτες δεν κλείνουν.

Τα κύρια σημεία στα οποία δίνουμε εξαιρετικά μεγάλη βαρύτητα, είναι τα παρακάτω:

  1. Ύφος και διακόσμηση

  2. Παροχές και εξοπλισμός

  3. Επαγγελματική φωτογράφηση

Αναλυτικότερα:

Ύφος και διακόσμηση

Όλες οι οικίες διαθέτουν το ύφος που προτιμά ο ιδιοκτήτης και δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό. Χώροι οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν τα μεγαλύτερα επίπεδα άνεσης και είναι διακοσμημένα από επαγγελματίες συνήθως συγκεντρώνουν περισσότερες κρατήσεις και σε καλύτερες τιμές, επιτυγχάνοντας σημαντικό προβάδισμα στο ιδιαίτερα κορεσμένο από επιλογές (χαμηλής ποιότητας συγκρητικά) περιβάλλον της βραχυπρόθεσμης τουριστικής μίσθωσης. Μία αρχική επένδυση στην ανακαίνιση, διακόσμηση και επίπλωση της οικίας σας, μπορεί να αποβεί καθοριστικής σημασίας για την μακροπρόθεσμη θέση της στην αγορά.

Παροχές και εξοπλισμός

Χιλιάδες σπίτια είναι αυτή τη στιγμή online και περιμένουν τους επισκέπτες τους. Αν θέλεις το δικό σου σπίτι να ξεχωρίσει τότε θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με όλες τις βασικές και έξτρα παροχές, ανέσεις, έπιπλα και εγκαταστάσεις. Δες στην παρακάτω λίστα τις συμβουλές μας και να είσαι σίγουρος ότι θα κάνεις την διαφορά!

pageΤί εξοπλισμό και παροχές χρειάζεται η οικία μου;

Επαγγελματική φωτογράφηση

Η σωστή φωτογράφηση της οικίας σας είναι πιθανόν η σημαντικότερη επένδυση που θα κάνετε γι'αυτή η οποία θα σας αποφέρει μελλοντικά πολλαπλάσια κέρδη σε σχέση με το κόστος της. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι μελλοντικοί επισκέπτες σας όταν εξετάζουν ένα ακίνητο στο Airbnb και στις άλλες πλατφόρμες και μπορεί να καθορίσει εν πολλοίς αν τελικά θα κλείσουν τον δικό σας χώρο ή έναν άλλον. Σε γενικές γραμμές, οι καταχωρίσεις με όμορφες και προσεγμένες φωτογραφίες, λαμβάνουν περισσότερες προβολές, μεγαλύτερο ενδιαφέρον και περισσότερες κρατήσεις. Σε περίπτωση που το φωτογραφικό υλικό της οικίας σας δεν είναι ικανοποιητικό, η guesteasy θα απορρίψει το αίτημά σας

Last updated